Tervetuloa tutustumaan palvelevaan vaatturiliikkeeseeni Puolalankadulle Turun ydinkeskustaan. Tilaustyönä valmistamani yksilölliset puvut voidaan tehdä Teille niin perinteisenä räätälityönä kuin tehdasvalmisteisena mittapukunakin. Laadukkaista englantilaisista ja italialaisista kankaista löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Mittapaitoja valmistetaan yhteistyössä sveitsiläisen mittapaitavalmistajan kanssa hienolaatuisista puuvilla-, pellava- ja villakankaista.

Tilaustöiden ohella toimitan tilausmyyntinä Cavalieren perusväreissä olevia valmispukuja. Kokovalikoima on laaja ja eri kokoja on mahdollista yhdistellä keskenään. Lisäksi pukuja voi täydentää silkkisolmioilla ja -taskuliinoilla sekä juhlaliiveillä. Juhlaan on saatavilla frakkeja, smokkeja ja niihin kuuluvia asusteita.

Teen myös Teidän uusiin tai jo olemassa oleviin pukuihinne korjaus- ja muutostöitä sekä prässäys- ja huoltotöitä. Tarvittaessa puvut käytetään myös pesulassa.

Vaatturiyrittäjänä olen toiminut vuodesta 2004 alkaen ja vaatetusalan vaatturimestari erikoisammattitutkinnon olen suorittanut keväällä 2012. Yritykseni sijaitsee kauppatorin läheisyydessä katutasossa, osoitteessa Puolalankatu 4, Turku. Asiointi on helppoa, sillä liikkeen edustalla on runsaasti pysäköintitilaa. Palvelen maanantaista torstaihin kello 10–17, perjantaisin 10-16 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Tavoitatte minut myös puhelimitse (02) 2500 007 tai 050 4327 227.


Vaatturiliike Miia Virtanen kuuluu Suomen Vaatturiliiton jäsenliikkeisiin. Toimin myös Suomen Vaatturiliiton sihteerinä ja hallituksen jäsenenä.

jasen