Vaatturiliike Miia Virtanen

Tervetuloa tutustumaan palvelevaan vaatturiliikkeeseeni Puolalankadulle Turun ydinkeskustaan. Tilaustyönä valmistamani yksilölliset puvut voidaan tehdä Teille niin perinteisenä räätälityönä kuin tehdasvalmisteisena mittapukunakin. Laadukkaista englantilaisista ja italialaisista kankaista löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Mittapaitoja valmistetaan yhteistyössä sveitsiläisen mittapaitavalmistajan kanssa hienolaatuisista puuvilla-, pellava- ja villakankaista.

Tilaustöiden ohella toimitan tilausmyyntinä Cavalieren perusväreissä olevia valmispukuja. Kokovalikoima on laaja ja eri kokoja on mahdollista yhdistellä keskenään. Lisäksi pukuja voi täydentää silkkisolmioilla ja -taskuliinoilla sekä juhlaliiveillä. Juhlaan on saatavilla frakkeja, smokkeja ja niihin kuuluvia asusteita.

Teen myös Teidän uusiin tai jo olemassa oleviin pukuihinne korjaus- ja muutostöitä sekä prässäys- ja huoltotöitä. Tarvittaessa puvut käytetään myös pesulassa.

Vaatturiyrittäjänä olen toiminut vuodesta 2004 alkaen ja vaatetusalan vaatturimestari erikoisammattitutkinnon olen suorittanut keväällä 2012. Yritykseni sijaitsee kauppatorin läheisyydessä katutasossa, osoitteessa Puolalankatu 4, Turku. Asiointi on helppoa, sillä liikkeen edustalla on runsaasti pysäköintitilaa. Palvelen maanantaista torstaihin kello 10–17, perjantaisin 10-16 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Tavoitatte minut myös puhelimitse (02) 2500 007 tai 050 4327 227.


Vaatturiliike Miia Virtanen kuuluu Suomen Vaatturiliiton jäsenliikkeisiin. Toimin myös Suomen Vaatturiliiton sihteerinä ja hallituksen jäsenenä.

jasen
Vaatturiliike Miia Virtanen
Puolalankatu 4
20100 TURKU

Yrittäjä
Vaatturimestari Miia Virtanen

Avoinna
ma-to 10-17 pe 10-16, muina aikoina sop. mukaan
(poikkeukset aukioloajoissa päivittyvät Googleen)

Gsm +358 50 4327 227
Puh. +358 2 2500 007

miia.virtanen (at) vaatturiliike.com
Tarkista nimi.

Tarkista sähköpostiosoite.

Tarkista puhelinnumero

Tarkista tekstikenttä.


Virheellinen koodi

Korjaus- ja muutostyöt

Korjaus- ja muutostyötValmispuvut harvoin istuvat kenellekään suoraan tangosta vaan niihin on tehtävä tarvittavia muutostöitä, jotta niistä saadaan istuvampia. Myös ajan saatossa vaatekaapissa suurentuneet puvut ovat mahdollista muokata pienillä muutoksilla sopiviksi. Ennen kuin luovut epäsopivasta puvustasi tuo se vaatturin arvioitavaksi.

Prässäykset ja huollot

Prässäykset ja huollotUseimmiten puvun huolloksi riittää tuuletus mutta kovassa käytössä oleva puku tarvitsee aika ajoin myös prässäämistä, ryhdin palauttamiseksi. Tarpeen vaatiessa se myös käytetään pesulassa. Käsityönä valmistetuille puvuille suositellaan vain vaatturin suorittamaa prässäystä.

Valmis- ja juhlapuvut

Valmis- ja juhlapuvutMittapukujen lisäksi Cavalieren mallistosta löytyvät valmis- ja juhlapuvut (frakit, smokit), joita toimitan tilausmyyntinä.

Juhlaliivit ja solmiot

Liikkeessä valikoima Amanda Christensen tuotteita mm. silkkisolmioita, -ascotteja, -smokkiasusteita myös silkkinen käsinsolmittava solmuke. Lisäksi fashionmallistosta villasolmioita ja -taskuliinoja.
Saatavilla myös kotimaisia silkkisolmioita, -taskuliinoja, juhlaliivejä ja muita asusteita. Juhlaliivejä valmistetaan tehtaan omasta valikoimasta sekä asiakkaan omista kankaista.